Banner

 

Jelentkezés ITT

Bejelentkezés

 

 Szálló-

vendégek

fogadása:

Egész évben

 

 

 

 

Árak 2022

Czakó László - "Boldog élet" életmód- és kerékpáros túratábor

CzL


Czakó László - túravezető, a "Boldog élet" életmód- és kerékpáros túratáborban 2021-től a Senior csapaté, életmód tanácsadó, magasépítő üzemmérnök

 

"Az összeomlott egészségi állapotom (lumbágó) vezetett az egészséges életmódhoz. Az ebben szerzett tapasztalatok nyomán alapítottam 1987-ben az Ellen Gould White Életreform klubot Szolnokon és vezettem 2018-ig.

 

A lábunk mindig kéznél van, a gyaloglás mindenki által gyakorolható mozgásforma, amivel átmozgatjuk szervezetünket. Minél előbb érdemes elkezdeni. Engem a nővérem avatott be ebbe a sportba kisiskolás koromban, felnőttként pedig bronz jelvényes túravezetői vizsgát tettem.

Az egyházban az egészségügyi szolgálatok osztálya keretén belül hazai és külföldi gyalogtúrákat vezettem, például Ausztriában (Mariapfarr)  és Erdélyben (Borzont), hazánkban pedig többek között Kékesen és Bózsva környékén."
 
Az Életmóddal az Egészségért Alapítvány kuratóriumi tagjaként számos egészségnevelő programon vett részt, gyermekek és felnőttek számára is több helyen tartottak és tartanak interaktív Egészség Expókat a nyolc alapelv bemutatására. 
 
Magasépítő üzemmérnökként a kivitelezésben, tervezésben végül a közigazgatásban dolgozott nyugdíjazásáig. Azóta is aktív tagja a szolnoki gyülekezetnek, és a túrázási kedve sem hagyott alább.