Banner

 

Jelentkezés ITT

Bejelentkezés

 

 Szálló-

vendégek

fogadása:

Egész évben

 

 

 

 

Árak 2022

Dr. Ősz-Farkas Ernő - "Boldog élet" túra- és életmódtábor

ŐFE

"Meggyőződésem, hogy az egészséges életmód nem szóval, hanem tapasztalattal terjed a leghatékonyabban. Ezért érdemes tábort szervezni.


Az első ifjúsági nomád életmód tábort 1988-ban szerveztem a Nyugati Kárpátokban, majd 1994-től minden évben legalább egy tábort vezettem. Fontosabb helyszínek voltak: Salgótarján, Parádfürdő, Balatonlelle, Ausztria (Alpok), Keleti Kárpátok (Erdély), 2016 óta pedig Bózsva."


Dr. Ősz-Farkas Ernő gyógyszerészként kezdte el teológiai tanulmányait. Amerikában prevenciós témakörben, Newboldon pedig vezetéstudományban folytatott tanulmányokat. Négy évig volt a magyar Unió főtitkára, tizenhárom évig a Dunamelléki Egyházterület elnöke. 1994 óta a Magyar Unió Egészségügyi Szolgálatok Osztályának vezetője. Jelenleg a Zuglói körzet lekésze és az Evangélikus Hittudományi Egyetem doktorandusza. Rendszeresen szervez életmódtáborokat, egészségügyi szakmai konferenciákat. A Boldog Élet családi életmódmagazin kommunikációs vezetője. Az Adventista Teológiai Főiskolán Keresztény Vezetés, Bioetika, Keresztény Életmód, Biblia és Egészség tantárgyakat oktatja tanársegédként.