Banner

 

Jelentkezés itt!


Áraink

Bejelentkezés

 

 Szállóvendégek

fogadása

egész évben

 

 

 

 

Jónás Tibor - Táborvezető, gondnok (2018-)

JT


Jónás Tibor- a tábor munkatársa,  közgazdász, teológus, lelkész, Prepare/Enrich család- és párterápiás tanácsadó

 
"A tábor fő célja az, hogy ha valaki Istennel akar találkozni, akkor találkozhasson vele. Nekem az a szerepem, hogy elősegítsem ezeket a találkozásokat."
 
Jónás Tibor két felnőtt gyermek édesapja, a szolnoki gyülekezetben aktív feleségével együtt. 1994 és 2006 között volt itt az ifjúság vezetője, 2006 óta pedig presbiteri szolgálatot is betölt. 
2000-ben szerezte teológus, lelkész diplomáját és 2010 -ben végzett dr. Mihalec Gábor Prepare/Enrich család- és párterápiás képzésén.
1998-tól az építőiparban és az adminisztráció területén is szerzett tapasztalatokat vezető beosztásokban, valamint közgazdászként is  lediplomázott. 
Ezen kívül nyolc évig volt amatőr színész, valamint a sportban is nagyon aktív volt, az önvédelmi sportok területén jelentős jártasságot szerzett.

2016-tól dolgozik a bózsvai táborban, először tálalóvezetőként, majd 2018-tól a vezetőként is. Kiválóan tudja hasznosítani széles körű ismereteit és tapasztalatait. Nem csupán vezető, hanem segítőként, tanácsadóként és barátként is számíthatnak rá vendégeink.