Banner

 

Jelentkezés itt!


Áraink

Bejelentkezés

 

 Szállóvendégek

fogadása

egész évben

 

 

 

 

Lázárné Nagy Andrea - Zenei tábor

LNA

"A zene legyen szép, szívet melegítő és erőteljes. Emeljük föl hangunkat a dicséret és odaadás énekeivel. Ha van lehetőség, hívjunk segítségül hangszereket, és szálljon a magasba Isten elé a magasztos dallamár, Istennek tetsző áldozatul." (Ellen Gould White)
 
"A zene nem magánosok kedvtelése, hanem lelki erőforrás." (Kodály Zoltán)
 
Lázárné Nagy Andrea - karvezető, alt szólamvezető, a tábor szervezője.
 
1991-ben diplomázott a Zeneakadémián - többek között -  karvezetés szakon. Szívügye a gyülekezeti kóruséneklés.
 
1991-ben kezdett tanítani a budapesti Bartók Béla Zeneművészeti Szakgimnáziumban szolfézst, illetve a Gödöllői Frederic Chopin Zeneiskolában, ahol jelenleg is tanít szolfézst és zeneelméletet, valamint kórust és vonószenekarokat vezet.
 
Férjével és 2 gyermekével Gödöllőn él. Szabadidejében szívesen énekel az Új Advent Kórustársaság projektjeiben illetve tanári és gyülekezeti kórusokat vezényel.
 
1994 óta szervezi a nyári egyházzenei táborokat oratórikus komolyzenei művek megismertetésére és népszerűsítésére. A táborzáró hangversenyek különlegessége, hogy  szimfonikus zenekar kísérettel vegyeskar és szólisták, esetenként pedig gyermekkórus énekelhet együtt Isten dicsőségére.
 
Az elmúlt évek során Felix Mendelssohn Bartholdy számos szerzeménye megszólaltatásra  került, mint a 42. és 95. Zsoltár, részletek az Illés és Paulus oratóriumból. Ezen kívül olyan kedvelt és közismert zeneszerzők, mint  Bach, Buxtehude, Händel és Vivaldi egyházzenei művei.