Banner

 

Jelentkezés ITT

Bejelentkezés

 

 Szálló-

vendégek

fogadása:

Egész évben

 

 

 

 

Árak 2022

Bartalos Klára Katalin - marketing

ÓBKK

 
Ha nyár, akkor Bózsva! 
 
Bartalos Klára Katalin - a tábor munkatársa

Gyermekkorától rendszeres táborozó, 2008-tól pedig 8 éven át élt Bózsván családjával. Azóta is tevékenyen támogatja a tábort, jelenleg a marketing területén dolgozik, Szolnokon él gyermekeivel.
 
"Ez nem pusztán egy munkahely, hanem életem egyik legkedvesebb helyszíne, amihez száz meg száz élmény köt."

Ócsai Imre - gondnok, táborvezető (2008-2017)

Ócsai Imre Ócsai Imre először -diákmunka keretében- tálalósként, majd karbantartóként dolgozott a táborban. 2008 tavaszán családjával Bózsvára költözött, gondnokként, sofőrként és árubeszerzőként tevékenykedett, egyre szélesedő munkakörrel, míg 2012-ben a tábor helyi vezetője lett.

A tábor Facebook oldala is elindulhatott Molnárné Kaposi Ildikó ötletét felkarolva. Kezdeményezésére januárban ki lettek hirdetve a turnusidőpontok, és tartalommal töltöttük fel honlapunkat, melyről színes szórólap is készült.

Lelkészként is tevékenykedett.
Életmód tanácsadónak tanult, valamint egészségügyi szanatóriumban szerzett tapasztalatokat, hogy ennek mintájára beindulhassanak Bózsván is a NEW START turnusok.

Legfőbb hobbija a zene: az Adventi Rézfúvós Kamaraegyüttesben vadászkürtön játszott, emellett trombitán, furulyán (szoprán, alt, tenor, sopranino), fuvolán, valamint zongorán is.
<<<123>>>