Banner

 

Jelentkezés EZEN a linken 

Bejelentkezés

 

 Szálló-

vendégek

fogadása:

Egész évben

 

 

 

 

Árak 2021-ben

A jelentkezési tudnivalók az egyes turnusleírásokon belül találhatóak.
Ha több turnusra szeretne jelentkezni, kérjük, küldjön be minden választott turnusra külön jelentkezést.

Találkozás Jézussal tábor 2021


2021. július 12–18.

Eleged van a szoba négy falából? Unod már az online találkozásokat? Nehezen viseled a közösség hiányát? Jó hírünk van! Búcsút inthetsz a bezártságnak és az online térnek, ha eljössz a TALÁLKOZÁS táborba. Barátok, Élmények, Jézus. Egy tábor, ami összeköt - és mindez SZEMÉLYESEN! A feltöltődés garantált!

"Boldog Élet" túra- és kerékpáros életmódtábor 2021 - Bózsva


2021. július 18–25.

Az egészség ízletes, vidám, dinamikus, kalandos és közösségi élmény. Szeretettel várjuk azokat, akik szeretnék kipróbálni és megélni 7 napon át. 

Éld át újra! - Értékteremtő tábor 2021


2021. július 25. – augusztus 1.

A  tábor 18 és 35 év közötti fiatalok részére kerül megrendezésre. Nagyszerű program, kiváló társaság, felemelő lelki élmény.

Jelentkezés ITT

Zenei tábor 2021 - Bózsva


2021. augusztus 1–8.

2021-ben egy örömzenei táborba hívunk és várunk mindenkit. Ha az elmúlt időszak után hiányoznak a jó hangulatú énekkari próbák, a szükségét érzed hangszálaid leporolásának, ha szükséged van lelki feltöltődésre, közös beszélgetésre, játékra, kirándulásokra és nem utolsó sorban nagyszerű zenei élményekre, akkor semmiképp nem hagyhatod ki az idei tábort.

Családos pihenőtábor 2021


2021. augusztus 8–15.

Szeretettel hívjuk a pihenni, kikapcsolódni, lelkileg feltöltődni vágyó családokat Bózsvára! A tábor ideje alatt a bibliai előadások, beszélgetések mellett, szülők és gyermekek együtt és külön-külön is részt vehetnek a tábor fakultatív programjain (kézműves és mesefoglalkozás, kirándulás, játék, stb.)