Banner

Bibliai, White- és hitéleti OLVASÓTÁBOR


2019. augusztus 18–25.

Számtalanszor előfordul, hogy elolvastunk valamit és olyan szívesen megosztanánk olvasmány-élményeinket valakivel. Az is gyakori, hogy a sok-sok olvasnivaló között nehéz kiválasztani, melyik az, amelyikkel szívesen foglalkoznánk, de nincs időnk mindennek utána nézni. És ott van a hatalmas White-irodalom is! Hogyan vegyük kézbe, mire jó, mire használjuk?


Ebben a táborban mindenkinek, aki erre vállalkozik (és amennyit a tábor megszabott időrendje csak megenged) alkalmat szeretnénk adni, hogy kedves könyvét vagy akár valamelyik hitéleti könyvből egy-egy fejezetet ismertessen és elmondja, hogy miért ajánlja másoknak is.

 

Mindenek előtt szeretnénk a Bibliával foglalkozni, és aztán a White-irodalom valamelyik fejezetével, de bármely hitéleti könyvünk szóba jöhet, amelynek különösen erős aktualitása van.

 

Azt reméljük, hogy inkább korlátozni kell majd a sok jelentkezőt, mint kérlelni, hogy mondják el élményeiket. A táborban olvasni is fogunk kijelölt könyvekből kijelölt részeket és megbeszéljük.


Olvasni tudó és szerető gyermekeket is szívesen várunk.

 

A környezet Magyarország kivételesen szép vidéke, ahol mind a tábor hatalmas parkja, mind a környező szép kiránduló helyekre tett séta szolgálja majd pihenésünket és egészségünket.

 

Szervezi: Advent Kiadó

 

Olvasótábor

Táborvezető:
Egerváriné Kökényes Zsuzsa