Banner

Aktív mozgás

Ifjúsági tábor - Bózsva


2017. július 2–9.
Jelentkezés a turnusra
Erre a táborra nem lehet jelentkezni.

Ha 14 és 30 év közötti fiatal vagy és szeretnéd nagyszerű környezetben egy kiváló társaság részeként Istennel való kapcsolatodat megalapozni és elmélyíteni, új barátságokat kötni, lelkilegtestileg feltöltődni, akkor ebben a táborban a helyed! Szeretettel hívunk, hogy gondold újra a boldogságot velünk együtt! Miközben újra gondolod, engedd meg Istennek, hogy alakítson és boldoggá tegyen! Lehetőséged lesz túrázni, sportolni, lovagolni, de ne várd, hogy mindent részletesen előre elmondjuk, mert van számodra meglepetésünk is…

A program lendületes, de nem sodró, hol felemelő, hol feldobó, van, amikor kiránduló, és van, amikor bezárkózó (főleg 22 óra után). Lesz lehetőséged aktuális, életedet feszítő kérdésekről beszélgetni, találkozni Isten Szavának átformáló erejével.

 

 

Ha szereted Istent dicsőíteni, szereted a természetet, a jó társaságot, akkor ezt a tábort semmiképp ne hagyd ki! Találkozzunk! Gondoljuk újra a boldogságot!

 

Regisztráció határideje: 2017. június 15.
Előre fizet kedvezmény (5%) határideje ennél a tábornál május 24.


A teljes költség 28.000.-Ft.

 


A Dunamelléki Egyházterületről érkezők kupon leadása esetén plusz kedvezményben részesülnek, valamint akik a tábor teljes idejére regisztrálnak 5000 Ft értékű kupont kapnak. A Tiszavidéki Egyházterületről érkezők 2500 ft kedvezményben részesülnek ha a tábor teljes idejére regisztrálnak. Ezen kedvezmények érvényesítése, illetve a kuponok beváltása a helyszínen történik.

 

Táborvezetők: Dankó Ferenc és Palotás Kristóf

 

Bővebb információ:
Palotás Kristóf

+36 30 387 2827