Banner

A jelentkezési tudnivalók az egyes turnusleírásokon belül találhatóak.
Ha több turnusra szeretne jelentkezni, kérjük, küldjön be minden választott turnusra külön jelentkezést.

Missziókonferencia - Bózsva


2018. július 3–8.

Világunk egyre sokszínűbb, egyre több kultúra keveredik. Magyarország sem kivétel… Hazánkban jelen vannak a tradicionális vallásos réteg képviselői ugyanúgy, mint a keleti spiritualitás iránt fogékonyak, valamint a teljesen vallás nélkül felnőtt korosztályok képviselői. Jézus mindannyiukat hívja és Téged/engem szeretne felhasználni. Hogy tudom megszólaltatni az evangéliumot ebben a gyorsan változó, sokszínű világban?

Ifjúsági tábor 2018


2018. július 8–15.

Ha 14 és 35 év közötti fiatal vagy és szereted a természetet, szeretnél lelkileg-testileg feltöltődni, új barátságokat kötni, lelkileg testileg feltöltődni, együtt lenni Istennel és sok hozzád hasonló fiatallal, ha szereted Istent dicsőíteni, akkor ezt a tábort semmiképp ne hagyd ki! Válaszd az idei év legjobb kimondottan fiataloknak szervezett táborát!

"Boldog Élet" túra- és biciklis életmódtábor - Bózsva


2018. július 22–29.

Az egészség ízletes, vidám, dinamikus, kalandos és közösségi élmény. Szeretettel várjuk azokat, akik szeretnék kipróbálni és megélni 7 napon át. A fiatalabbak minden nap a biciklis frakcióban járhatják a környék vadregényes tájait. Szervezünk egy biciklis frakciót azoknak, akik rövidebb útvonalat szeretnének tekerni és többet nézelődni. Mások kisebb vagy nagyobb gyalogos túrákon hívhatják segítségül a két legismertebb gyógyító orvost: a jobb és a bal lábat. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik tanácsadást, szakmai ismereteket szeretnének hallani. Minden délelőtt Dr. Dominique Gummelt, az Andrews Egyetem Egészség és Wellness tanszékének vezetője tart szakmai előadásokat az egészségőrzés aktuális kérdéseiről.

Soli Deo Gloria Zenei tábor - Bózsva


2018. július 29. – augusztus 8.

Zenei Biblia-táborunkba szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretik a komolyzenét és szívesen énekelnének, zenélnének táborzáró hangversenyeinken Isten magasztalására.


Szabad rendelkezésű hét


2018. augusztus 12–19.

Sajnálattal közöljük, hogy ez a turnus érdeklődés hiányában elmarad. Köszönjük a megértést!