Banner

A jelentkezési tudnivalók az egyes turnusleírásokon belül találhatóak.
Ha több turnusra szeretne jelentkezni, kérjük, küldjön be minden választott turnusra külön jelentkezést.
Zenei programokAktív mozgásKézműves foglalkozásGyermektanításGyermekmegőrzés

Fürkész tábor - Bózsva


2017. június 25. – július 2.

Tíz éves a Fürkész tábor

 

Ezen a nyáron is várnak benneteket a tíz év alatt tízpróbássá vált kapitányaink és a többi hétpróbás társuk. Gyere, várunk! Ünnepelj velünk!

A tábor programjában a Biblia és a természet alaposabb megismerését segítő beszélgetések, kirándulások, játékok szerepelnek. Több túrát is beiktatunk a növény- és állatvilág alaposabb megismerésére. A vállalkozóbb kedvűek számára éjszakai túrát, és "lánctalpas"akadályversenyt rendezünk...


Aktív mozgás

Ifjúsági tábor - Bózsva


2017. július 2–9.

Erre a hétre a 14 és 30 év közötti fiatalokat várjuk szeretettel! Hívunk, hogy gondold újra a boldogságot velünk együtt! Miközben újra gondolod, engedd meg Istennek, hogy alakítson és boldoggá tegyen! Lehetőséged lesz túrázni, sportolni, lovagolni, de ne várd, hogy mindent részletesen előre elmondjuk, mert van számodra meglepetésünk is…

Szünidei Bibliatábor - Balatonlelle


2017. július 3–9.

zenei programokkézműves foglalkozásgyermekmegőrzésgyermektanításaktív mozgás

Egy tábor a 6–14 éves gyermekek részére, amely a vidámságról, a játékról, a csendes percekről, a pancsolásról, a bibliai ismeretek gyarapításáról, a barátságról, a kirándulásról, a barkácsolásról és az életre szóló élmények gyűjtéséről szól.

"Boldog Élet" túra- és biciklis életmódtábor - Bózsva


2017. július 9–16.

aktív mozgásgyermektanítás

Az egészség ízletes, vidám, dinamikus, kalandos és közösségi élmény. Szeretettel várjuk azokat, akik szeretnék kipróbálni és megélni 7 napon át. A fiatalabbak minden nap a biciklis frakcióban járhatják a környék vadregényes tájait (egy rövidebb és egy nehezebb alternatíva közül választhatnak). Mások kisebb vagy nagyobb túrákon (választás szerint) hívhatják segítségül a két legismertebb gyógyító orvost: a jobb és a bal lábat. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik tanácsadást, szakmai ismereteket szeretnének hallani. Minden délelőtt dr. Torben Bergland mentálhigiénés szakorvos (Anglia) tart szakmai előadásokat a mentális egészségről, ami az életmódváltás és a kiegyensúlyozott élet gyökere.

Biblia Levelező Iskola nyári tábora


2017. július 10–16.

A BLI volt és jelenlegi hallgatói valamint családtagjaik számára szervezzük, hogy segítsünk számukra elmélyülni a Biblia világában, lehetőséget kapjanak, hogy személyes kérdéseiket feltegyék, és nem utolsó sorban megtapasztalják az közösség áldásait. A közös áhítatok, előadások, lelki programok, személyes beszélgetések, istentisztelet és szabadidős programok segítenek a résztvevőknek, hogy az adventista tanításokat, életmódot megismerjék. A 2017-es év témája: Jézus Krisztus reformációs üzenete a Jelenések 7 gyülekezete számára.