Banner

A jelentkezési tudnivalók az egyes turnusleírásokon belül találhatóak.
Ha több turnusra szeretne jelentkezni, kérjük, küldjön be minden választott turnusra külön jelentkezést.

Missziókonferencia - Bózsva


2017. július 18–23.

aktív mozgásgyermektanítás

Évek óta azért szervezi a Magyar Unió a Missziókonferenciát, hogy lelkesedést, ötleteket, tapasztalatokat és képzést adjunk azoknak a testvéreinknek, akik szeretnének elkötelezettebben Isten szolgálatába állni.

 

A 2017-es évben is a Generálkonferencia lelkiségi céljaihoz csatlakozunk a tábor programjaival. Vendégünk Gary Kraus, a Generálkonferencia helyettes titkára, az Adventista Misszió Szolgálatának igazgatója lesz. Gary munkájával leginkább a sok helyen szombatiskolai istentisztelet előtt vetített „Misszió a középpontban” c. videók segítségével találkozhatunk.

Valdens tábor - a magyar Biblia szülőföldjén


2017. július 23–30.

Az idén 500 éves reformáció a Bibliát választotta a hit egyedüli forrásává. Erre emlékezve, ismerjük meg együtt a reformátori gondolkodás történetét, az ősi valdens kereszténység egyszerűségét. A természet szépségének, a közösség örömeinek és az Istenben való bizalom erejének megtapasztalása szerepel heti programunkban. 

Családi-házassági tábor - Balatonlelle


2017. július 24–30.

aktív mozgásgyermektanításgyermekmegőrzéskézműves foglalkozások

Az idei táborunkat olyan családoknak és pároknak ajánljuk, akiknek fontosak szeretet kapcsolataik és akik szívesen töltik szabadidejüket régi és új barátaikkal a Balaton part szép természeti környezetében. Táborunk a családi élet és a párkapcsolatok építésében szeretne segítséget nyújtani, mivel a feszült hétköznapokban nem mindig marad időnk azok megfelelő gondozására. A házaspárok és a családok mellett természetesen a házasságra készülőket is szívesen látjuk.

Zenei programokAktív mozgásGyermektanításGyermekmegőrzés

Soli Deo Gloria Zenei tábor - Bózsva


2017. július 30. – augusztus 9.

zenei programokaktív mozgáskézműves foglalkozásgyermekmegőrzésgyermektanítás

  • Zenei Biblia-táborunkba szeretettel várjuk mindazokat, akik szeretik a komolyzenét és szívesen énekelnének, zenélnének táborzáró hangversenyeinken Isten magasztalására a következő zenei együttesek valamelyikében: gyermekkórus, felnőtt vegyeskar, fúvószenekar és szimfonikus zenekar.


Bibliai szabadegyetem tábor


2017. augusztus 13–20.

aktív mozgás

gyermektanítás


Egy tábor, ahol szeretettel várjuk azokat a kedves vendégeket, akik most végzik a 

Bibliai Szabadegyetemet, vagy már elvégezték, de szeretnek a Bibliával foglalkozni, és azokat is, akik érdeklődnek a Szentírás értékei iránt.