Banner

Molnárné Kaposi Ildikó - adminisztrátor

MKI


Molnárné Kaposi Ildikó - a tábor munkatársa

 

"Férjemmel és 4 gyermekünkkel 19 évig ott is éltünk a faluban, de 2019-ben elköltöztünk Miskolc mellé. A bózsvai munka azonban még nyaranta visszahív, én pedig örömmel megyek!

 
Szeretem a munkámat, bár nagy precizitást, odafigyelést igényel, mégis lelkesen csapkodom a klaviatúrát :)"

Juhász Zsuzsa - Zenei tábor

JZs

Juhász Zsuzsa - szoprán szólamvezető, karvezető, zenetörténész.


"A kórusban nincs demokrácia, az történik a darabokkal, amit a karvezető akar. Éppen ezért hat meg mindig a kórustagok bizalma, amikor még csak az én fejemben van meg a hangzás, amire törekszünk.


Tulajdonképpen azt mondhatom, hogy a zenei táborok és Lázárné Nagy Andi miatt lettem zenész. A táborokban szerzett élmények inspiráltak, hogy karvezető legyek, nagyon korán megéreztem, hogy a kórusközösség micsoda erőt jelent. Ezt a táboron kívül is igyekszem minél inkább megélni. Mióta elkezdtem karvezetést tanulni, kórust vezetek. Először a Magna Voce kamarakórus és a Hidasi Hangutánzók énekelt a kezem alatt, 2016 óta pedig az Új Advent Kórustársaság, amely a zenei táborban szerveződött."


Pörneki Attila - Zenei tábor

PA

 

Pörneki Attila - ének-zene és matematika tanár, karnagy

 

2014 óta a Hetednapi Adventista Egyház zenei vezetője

 

2016 óta a Soli Deo Gloria Egyházzenei tábor turnusvezetője és szervezője

Lázárné Nagy Andrea - Zenei tábor

LNA

Lázárné Nagy Andrea - karvezető, alt szólamvezető, a tábor szervezője, a Gödöllői Frederic Chopin Zeneiskola kórusának és vonószenekarainak vezetője, valamint szolfézs- és zeneelmélet tanára.

"A zene legyen szép, szívet melegítő és erőteljes. Emeljük föl hangunkat a dicséret és odaadás énekeivel. Ha van lehetőség, hívjunk segítségül hangszereket, és szálljon a magasba Isten elé a magasztos dallamár, Istennek tetsző áldozatul." (Ellen Gould White)
"A zene nem magánosok kedvtelése, hanem lelki erőforrás." (Kodály Zoltán)
 

1994 óta szervezi a nyári egyházzenei táborokat oratórikus komolyzenei művek megismertetésére és népszerűsítésére. A táborzáró hangversenyek különlegessége, hogy  szimfonikus zenekar kísérettel vegyeskar és szólisták, esetenként pedig gyermekkórus énekelhet együtt Isten dicsőségére.

Szabadidejében szívesen énekel az Új Advent Kórustársaság projektjeiben illetve tanári és gyülekezeti kórusokat vezényel.


 

Jónás Tibor - Táborvezető, gondnok (2018-)

JT


Jónás Tibor- a tábor munkatársa, közgazdász, teológus, lelkész, Prepare/Enrich család- és párterápiás tanácsadó

 

"A tábor fő célja az, hogy ha valaki Istennel akar találkozni, akkor találkozhasson vele. Nekem az a szerepem, hogy elősegítsem ezeket a találkozásokat."


2016-tól dolgozik a bózsvai táborban, először tálalóvezetőként, majd 2018-tól a vezetőként is. Kiválóan tudja hasznosítani széles körű ismereteit és tapasztalatait. Nem csupán vezető, hanem segítőként, tanácsadóként és barátként is számíthatnak rá vendégeink.

<<<123>>>